Onderhoud van een zwembad

Natuurlijk wilt u een zwembad plaatsen met een minimaal onderhoud, maar we weten allemaal dat een volledig onderhoudsvrij zwembad zo goed als onbestaande is.

Zo is de keuze tussen een bouwkundig zwembad en een keramisch composiet monoblok al een belangrijke factor die het onderhoud van de kuip mee zal bepalen.

De waterkwaliteit is naast het gewone onderhoud ook het belangrijkste aandachtspunt van een zwembad. U wenst vanzelfsprekend een onberispelijk, bacterievrij en kristalhelder water.

Om jaar in, jaar uit optimaal te kunnen genieten van jullie zwembad kan je bij De Zwemwereld terecht voor het onderhoud van jullie zwembad. Wij bieden een uitgebreid gamma aan van producten (chloor, zout, ph+,...), toestellen (zwembadrobots, automatische meet- en regelsystemen,...) en diensten (snelle interventie bij een defect, gewoon onderhoud, onderhoudscontracten,...).


BELANGRIJK: Klanten met een onderhoudscontract worden prioritair behandeld. Download hier onze standaard onderhoudscontracten. Vergeet niet uw producten bij te bestellen op onze pagina ‘producten bestellen’.


Onderhoud
Uw gegevens

* Velden verplicht
Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!