Zwembaden

U bent op zoek naar het ideale zwembad dat perfect bij uw woning of uw tuin past? U zult al snel merken dat er verschillende soorten zwembaden te koop zijn.

De keuze begint al met (gedeeltelijke) opbouw of inbouw zwembaden. Gaat U voor de opbouw zwembaden dan gaat men snel in de richting van de 'zelfbouw' kits in metalen of houten structuur. Deze zwembaden zijn budgetair gezien het voordeligst maar hebben ook enkele nadelen. Toch maar liever de inbouw zwembaden? Dan zal het wellicht een keuze worden tussen een bouwkundig zwembad of een monoblok zwembad. De eerste keuze zegt het zelf; het zwembad word gemaakt volgens uw wensen en verlangens. Hierin kan u zover gaan als u zelf wilt: gegoten betonnen zwembad, gemetste kuip, zwembad met verloren bekisting, ingewerkte hoektrap of toch liever een romaanse trap, betegeling of liner? Een van de nadelen aan de aanleg van deze zwembaden is dat alle werken bij u thuis in de tuin gebeuren en u rekening dient te houden met de bijhorende nodige tijd. De monoblok zwembaden zijn beperkter in keuze aan afmetingen en modellen maar zijn daarom niet minder interessant. Als U voor de betere monoblok gaat, dan zult u al snel merken dat naast een zeer snelle plaatsing, de afwerkingsgraad en de duurzaamheid van deze zwembaden maar een kleine opsomming zijn van de mogelijke voordelen.

Door onze know-how kunnen wij u bijstaan in de keuze van het type zwembad, de gebruikte materialen, de voorziene plaats, etc...

Samen met u kijken we voor de beste oplossing en de meeste voordelen qua aanleg van uw zwembad (gegoten beton, monoblok, verloren bekisting, …) en afwerking (liner lassen, glasmozaiëk, keramische tegels, natuursteen, boordstenen, etc…) zodat u eindeloos plezier heeft van uw zwembad.


Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!